Τέντες μπάρας με βραχίονες και ασύρματα μοτέρ σε κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι

Πρόσφατα αναβαθμίσαμε τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος Πιάτσα Καλαμάκι στην Νέα Φιλαδέλφεια, τοποθετώντας τέντες μπάρας με βραχίονες και ασύρματα μοτέρ. Τα συστήματα των τεντών βάφτηκαν ηλεκτροστατικά σε μαύρο χρώμα, ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική του καταστήματος. Πέρα από την αισθητική, η ηλεκτροστατική βαφή προσφέρει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο και στα καιρικά φαινόμενα.

Τα ασύρματα μοτέρ που ενσωματώθηκαν προσφέρουν ευκολία και άνεση στη χρήση, επιτρέποντας την ρύθμιση των τεντών με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό το σύστημα συνδυάζει άριστα την πρακτικότητα με την εμφάνιση, προσφέροντας μια στιβαρή, αξιόπιστη και ελκυστική λύση σκίασης για κάθε εξωτερικό χώρο.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει πολλά επιτυχημένα έργα σε διάφορους τομείς. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται καταστήματα λιανικής, επαγγελματικοί χώροι, εστιατόρια και καφετέριες, αλλά και ιδιωτικές κατοικίες. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών, δημιουργούμε λειτουργικά και αισθητικά προσεγμένα συστήματα σκίασης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Περιοχή Έργων: Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική

Κατηγορία: Τέντες

Έτος: 2024