Τέντες με ζιπ και διάτρητα υφάσματα – Τεντοπέργκολες

Επιτυχημένη υλοποίηση ακόμη ενός έργου από την Τεντοεπιλογές Χατζηγιάννη, όπου συνδυάσαμε τις πρωτοποριακές τέντες με ζιπ και διάτρητα υφάσματα με ένα σύστημα τεντοπέργκολας. Οι κάθετες τέντες με ζιπ, με μέγιστη διάσταση 4.5Χ3 μέτρα, προσφέρουν μία ανθεκτική λύση σκίασης, ιδανική για τα ανοίγματα που δημιουργούνται από τις τεντοπέργκολες, ενώ η ισχυρή τους κατασκευή εξασφαλίζει ότι παραμένουν σταθερές ακόμη και σε έντονους ανέμους.

Η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες όπως η Sattler και η Ferrari εγγυάται τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Τα διάτρητα υφάσματα μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τη θέα από το μπαλκόνι ή το περιβάλλον χωρίς εμπόδια, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία και άνεση. Επιπλέον, η αυτοματοποίηση με ασύρματα μοτέρ διευκολύνει τη χρήση και τη διαχείριση των τεντών, καθιστώντας τις ιδανικές για σύγχρονες εγκαταστάσεις που απαιτούν ευκολία και απόδοση.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει πολλά επιτυχημένα έργα σε διάφορους τομείς. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται καταστήματα λιανικής, επαγγελματικοί χώροι, εστιατόρια και καφετέριες, αλλά και ιδιωτικές κατοικίες. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών, δημιουργούμε λειτουργικά και αισθητικά προσεγμένα συστήματα σκίασης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

επικοινωνια

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    • Βασ. Κωνσταντίνου 38, Βάρη, 16672
    • (+30) 210 965 3504
    • [email protected]
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    Περιοχή Έργων: Πειραιάς

    Κατηγορία: Κάθετες Τέντες, Τεντοπέργκολες

    Έτος: 2023