Νέο project τεντών με ιδιαίτερη γλώσσα στο The Margi Hotel

Σε αυτό το νέο project πραγματοποιήσαμε αντικατάσταση των τεντών του The Margi Hotel στην Βουλιαγμένη με ένα νέο, σύγχρονο σχέδιο και ένα ιδιαίτερο φινίρισμα. Η εταιρεία μας αντικατέστησε τις προηγούμενες τέντες που είχαμε εγκαταστήσει πριν από λίγα χρόνια στο ξενοδοχείο, με ένα πιο σύγχρονο σχέδιο με ιδιαίτερη “γλώσσα”, φέρνοντας μια αναζωογονητική αλλαγή στην εμφάνιση κτιρίου.

Οι νέες τέντες ενισχύουν την αισθητική και την κομψότητα του ξενοδοχείου, παρέχοντας παράλληλα προστασία και σκίαση. Με αυτή την αναβάθμιση, το The Margi Hotel προετοιμάζεται για την νέα σεζόν και την υποδοχή των επισκεπτών του, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη και ποιοτική εμπειρία διαμονής.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει πολλά επιτυχημένα έργα σε διάφορους τομείς. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται καταστήματα λιανικής, επαγγελματικοί χώροι, εστιατόρια και καφετέριες, αλλά και ιδιωτικές κατοικίες. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών, δημιουργούμε λειτουργικά και αισθητικά προσεγμένα συστήματα σκίασης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Περιοχή Έργων: Βουλιαγμένη, Αττική

Κατηγορία: Τέντες

Έτος: 2024