Κουρμπωτή τεντοπέργκολα σε κατάστημα Everest στον περιβάλλοντα χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος

Με την πρόσφατη εγκατάσταση μιας κουρμπωτής τεντοπέργκολας στο κατάστημα Everest του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, η Τεντοεπιλογές Χατζηγιάννη ανέδειξε για ακόμη μία φορά την αρτιότητα και τη δύναμη των σύγχρονων συστημάτων σκίασης. Οι τεντοπέργκολες είναι από τα πιο δυνατά συστήματα σκίασης. Προσφέροντας έναν συνδυασμό ανθεκτικότητας και κομψότητας, είναι σχεδιασμένες να αντέχουν στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες, με τη δυνατότητα να αντισταθούν ακόμη και σε έντονους ανέμους έως 14 μποφόρ.

Ιδανικές για τοποθέτηση σε μεγάλους χώρους, και ιδιαίτερα για την στέγαση εξωτερικών χώρων καταστημάτων, οι τεντοπέργκολες μας έχουν διαστάσεις που φτάνουν τα 13Χ8 μέτρα, προσφέροντας εκτεταμένη κάλυψη και προστασία. Ο ενσωματωμένος φωτισμός LED προσθέτει μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα κατά τις βραδινές ώρες, και η υδρορροή εγγυάται ότι ο χώρος θα παραμείνει στεγανός ακόμα και κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει πολλά επιτυχημένα έργα σε διάφορους τομείς. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται καταστήματα λιανικής, επαγγελματικοί χώροι, εστιατόρια και καφετέριες, αλλά και ιδιωτικές κατοικίες. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών, δημιουργούμε λειτουργικά και αισθητικά προσεγμένα συστήματα σκίασης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Περιοχή Έργων: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος

Κατηγορία: Τεντοπέργκολες

Έτος: 2023