Κάθετα συστήματα ριντό

Τα κάθετα συστήματα ριντό αποτελούν την τέλεια επιλογή για όσους επιδιώκουν περιμετρική προστασία για τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας αποτελεσματική άμυνα ενάντια στον ήλιο, τη βροχή και τον άνεμο. Με μια πλούσια γκάμα υφασμάτων, από ακρυλικά και διάτρητα έως πολυεστερικά, τα συστήματα αυτά συνδυάζουν άριστη προστασία με εξαιρετική αισθητική, επιτρέποντας σας να προσαρμόσετε την εμφάνιση ανάλογα με το στυλ του χώρου σας.

Διαθέσιμα τόσο σε χειροκίνητες όσο και σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, με ή χωρίς κασετίνα, και εφοδιασμένα με πλαϊνούς οδηγούς αλουμινίου, συρματόσχοινα, ντίζες ή τύπου ZIP, τα κάθετα συστήματα ριντό προσαρμόζονται εύκολα στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Αυτή η ευελιξία, σε συνδυασμό με την απλότητα και το στυλ που προσφέρουν, καθιστά τα συστήματα ριντό ιδανική λύση για να αναβαθμίσετε και να προστατεύσετε τον χώρο σας με κομψότητα και αποτελεσματικότητα.

Το σύστημα είναι προσυναρμολογημένο και δοκιμασμένο στο εργοστάσιο. Διαθέτει βάσεις με μηχανισμό κλιπ για εύκολη, ευέλικτη και χωρίς πρόβλημα τοποθέτηση. Κατασκευάζεται στα μέτρα σας ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους χώρους.