Κάθετες τέντες από διάτρητο ύφασμα με αυτοματισμό

Το project περιλαμβάνει την εγκατάσταση κάθετων τεντών με συρματόσκοινα, ένα σύστημα το οποίο ενσωματώνεται άψογα σε σύγχρονες και μίνιμαλ πολυκατοικίες. Οι τέντες αυτές κινούνται βάσει των συρματόσκοινων, προσφέροντας μια κομψή και διακριτική λύση για ηλιοπροστασία και οπτική άνεση.

Η χρήση διάτρητων υφασμάτων στις κάθετες τέντες επιτρέπει την ορατότητα προς το εξωτερικό, διατηρώντας ταυτόχρονα το απαραίτητο επίπεδο ιδιωτικότητας και προστασίας από τον ήλιο. Οι κάθετες τέντες αυτού του τύπου προσφέρουν επιλογή λειτουργίας είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα, προσαρμόζοντας την ευκολία και την πρακτικότητα στις ανάγκες του χρήστη.

Η αισθητική της εγκατάστασης επικεντρώνεται στη μίνιμαλ διάθεση, συνδυάζοντας το σύγχρονο design με την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητα. Το project στην πολυκατοικία στη Βούλα αντιπροσωπεύει την εξέλιξη στον τομέα της ηλιοπροστασίας, ενσωματώνοντας τεχνολογία και design για μια ολοκληρωμένη λύση.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει πολλά επιτυχημένα έργα σε διάφορους τομείς. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται καταστήματα λιανικής, επαγγελματικοί χώροι, εστιατόρια και καφετέριες, αλλά και ιδιωτικές κατοικίες. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών, δημιουργούμε λειτουργικά και αισθητικά προσεγμένα συστήματα σκίασης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Περιοχή Έργων: Βούλα

Κατηγορία: Κάθετες τέντες

Έτος: 2023