Έργο με κρεμαστή τεντοπέργκολα σε κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι

Η εταιρεία μας είχε την ευκαιρία να μεταμορφώσει τον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος Πιάτσα Καλαμάκι, μέσω της εγκατάστασης μιας κρεμαστής τεντοπέργκολας συνδυασμένης με τζάμια up and down. Η λύση σχεδιάστηκε για να προσφέρει στο κατάστημα μια μοναδική αίσθηση ανοιχτού χώρου, ενώ παράλληλα διατηρεί την προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τη δυνατότητα ρύθμισης του φυσικού φωτός και του αέρα.

Η κρεμαστή τεντοπέργκολα, με την κομψή και λειτουργική της σχεδίαση, αποτελεί μια προσθήκη που ενισχύει τόσο την λειτουργικότητα όσο και την αισθητική του καταστήματος, ενώ τα τζάμια up and down προσφέρουν την ευελιξία να προσαρμόζεται εύκολα ο χώρος ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εποχής. Ο συνδυασμός των δύο συστημάτων συμβάλλει στην επέκταση των χώρων εξυπηρέτησης του καταστήματος διασφαλίζοντας ένα στεγανό και προστατευμένο περιβάλλον για τους πελάτες ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει πολλά επιτυχημένα έργα σε διάφορους τομείς. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται καταστήματα λιανικής, επαγγελματικοί χώροι, εστιατόρια και καφετέριες, αλλά και ιδιωτικές κατοικίες. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών, δημιουργούμε λειτουργικά και αισθητικά προσεγμένα συστήματα σκίασης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Περιοχή Έργων: Αθήνα, Αττική

Κατηγορία: Συστήματα Σκίασης

Έτος: 2020 – 2022