Πρωτοπορούμε στα συστήματα σκίασης από το 1974.

Η εταιρεία μας Τεντοεπιλογές Χατζηγιάννη θεωρείται πλέον μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των συστημάτων σκίασης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Παρέχουμε καινοτόμες λύσεις συστημάτων σκίασης.

Οι αξίες μας

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, πάντα με σεβασμό & επαγγελματισμό.

Η στρατηγική μας

Επενδύουμε στους ανθρώπους, τις διαδικασίες και την τεχνολογία μας και συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τεντοεπιλογές Χατζηγιάννης

Θεμελιώνοντας μία μακροχρόνια και επιτυχή πορεία από το 1974, η εταιρεία μας Τεντοεπιλογές Χατζηγιάννη θεωρείται πλέον μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των συστημάτων σκίασης.

Με ισχυρή δέσμευση για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία που παρέχουμε, επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και εμπλουτίζουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Σε συνεργασία με τις σημαντικότερες εταιρείες της εγχώριας και ξένης αγοράς παρέχουμε καινοτόμες λύσεις συστημάτων σκίασης για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για να σας προσφέρει ένα άρτιο και εγγυημένο αποτέλεσμα, όχι μόνο υψηλής αισθητικής αλλά και μεγάλης αντοχής στον χρόνο. Από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική εγκατάσταση, είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και σας υποστηρίζουμε σε κάθε βήμα.

Στα πλαίσια της διαρκούς εξέλιξης και καινοτομίας, καθώς και των μακροπρόθεσμων στρατηγικών συνεργασιών στις οποίες στοχεύει οι εταιρεία μας, οι εκπρόσωποι μας έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό σεμινάριο της markilux στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Schmitz-Werke GmbH + Co.KG (Rudolf-Diesel-Str. 5, Emsdetten – Germany) για την απόκτηση γνώσεων όσον αφορά την τεχνολογία και την πώληση των συστημάτων σκίασης markilux.

Είναι τιμή μας που μία τόσο αφοσιωμένη στους πελάτες της εταιρεία όπως η markilux, επέλεξε την εταιρεία μας ως αντιπροσώπους της στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η markilux αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των συστημάτων σκίασης στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας βασίζεται στις θεμελιώδεις ισχυρές αξίες που καθοδηγούν ό, τι κάνουμε. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Πιστεύουμε στη χρήση μόνο των καλύτερων υλικών και των πιο σύγχρονων τεχνικών για να διασφαλίσουμε ότι τα συστήματα σκίασης που παρέχουμε δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και κατασκευασμένα για να διαρκέσουν.

Tentoepiloges

Οι πελάτες μας είπαν