Καλωσήλθατε στη

Τεντοεπιλογές

Η εταιρεία μας Τεντοεπιλογές δημιουργήθηκε το 1974. Στη διάρκεια της ζωής της, η εταιρεία μας θεμελίωσε την παρουσία της στο χώρο των ειδών σκίασης, εμπλουτίζοντας συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων μας με νέα είδη, δίνοντας έμφασης στην ποιότητα και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις σημαντικότερες εταιρείες της εγχώριας και ξένης αγοράς και παρέχει πληθώρα επιλογών για όλο το φάσμα των προϊόντων σκίασης, είτε αυτά απευθύνονται σε επαγγελματίες, είτε σε ιδιώτες. Τα παραπάνω σε συνάρτηση με την ποιότητα εγκατάστασης από το έμπειρο προσωπικό μας, μας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Το όραμά μας
  • Να εξελισσόμαστε ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις επιθυμίες και απαιτήσεις των συνεργατών και των πελατών μας.
  • Να προμηθεύουμε να κατασκευάζουμε και να τοποθετούμε στους πελάτες μας με συνέπεια αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό τα προϊόντα μας
  • Να διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.
  • Να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη ειδών σκίασης.
  • Να παρέχουμε αξιοπιστία με ασφαλείς και πρωτοποριακές λύσεις.
  • Να μείνουμε πιστοί στο σεβασμό και στην προστασία του περιβάλλοντος.
  • Να κοιτάζουμε ψηλά στοχεύοντας ψηλότερα προς όφελος των πελατών μας.
Συνεργασίες

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας Τεντοεπιλογές Χατζηγιάννη έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό σεμινάριο της markilux στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Schmitz-Werke GmbH + Co.KG (Rudolf-Diesel-Str. 5, Emsdetten – Germany) για την απόκτηση γνώσεων όσον αφορά την τεχνολογία και την πώληση των συστημάτων σκίασης markilux.
Η εταιρία markilux είναι αφοσιωμένη στους πελάτες της ,επιλέγει τους καλύτερους συνεργάτες. Έτσι η markilux μας επέλεξε σαν αντιπροσώπους της στα Νότια Προάστια της Αθήνας .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η markilux αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των συστημάτων σκίασης στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο.